Kungstensgatan 22 | 113 57 Stockholm | T: 08-15 60 10 | E: info@camarillo.se

Underhållning

Festunderhållning

Real Players spelade tillsammans för första gången 1994 på en företagsfest på Karlbergs slott i Stockholm. Fullt drag på dansgolvet med en salig blandning av schlager-, disco- och gamla rocklåtar. Det var startskottet på ett musikaliskt samarbete som har resulterat i hundratals liknande spelningar runtom i stockholmsregionen fram till idag. Real Players har utvecklats till ett coverband som alltid har som målsättning att göra festen till den bästa någonsin. Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta ett optimalt musikaliskt upplägg.

Pursey & Hans
Leder Allsång – är flexibla vad gäller extra inslag efter överrenskommelsen.
Pursey och hans är pensionerade musiker men arbetar fortfarande med att göra människor glada . Hans kommer från Österrike, spelar bas-gitarr och sjunger. Pursey kommer från Curacao, spelar gitarr-congas och sjunger.

Linedance är den mest lättillgänliga dansform som finns! Inga dansparner behövs, dansa till all slags musik , kan dansas överallt och inte minst alla lär sig på ett supperenkelt och kul sätt.

Juno ´s Combo: Två rutinerade musiker som bjuder på det mesta i musikväg med både galna och seriösa upptåg. Dessa herrar tar er med på en resa med glimten i ögat och ett
närmare obegränsat antal låtar. Musiken spänner från 60-talet fram till dagens hits. Vill
man ha en Musik Quiz, Underhållning, Disco eller hela paketet så fixar dom allt.

Los Soneros: Gruppen består av två professionella latino musiker, de spelar Cumbia, Salsa, Merengue, Disco, Rock and roll, Schlagers, och nya rytmer som Reggeaton.
Karibiska Salsa rytmer är väldigt ”inne” nu. Marcolito & Gustavo har under många år förmedlat dessa varma och heta rytmer. De spelar dessutom dansmusik och 60,70, 80 tals dansmusik.

Micke Malavé spelar skivor och producerar musik. Han är resident dj på gutekällaren (Gotland) och bygget (Åre) I Stockholm spelar han mycket åt olika eventbyråer så som
Eventyr, Ps communication, Ramn event, Gajd management, Camarillo event m.fl
Boka discjockey med ljud & ljus anläggning via oss.

The Sinful Crew har kommit för att stanna!
Energifyllt, kaxigt, charmigt, säkert, häftigt. Det finns ingen hejd på adjektiv att beskriva denna nybildade grupp. När The Sinful Crew självsäkert med glittrande ögon kliver upp på scenen och bjuder på hitlåt efter hitlåt är det bara åka med. Deras mål är att få dig släppa loss… Och det kommer att lyckas.
Jump4Joy är en av få svenska grupper som tagit emot stående ovationer i New Orleans, London, Marseille, Moskva samt större delar av Finland, Norge och Sverige under genomförandet av över 2000 konserter och festivaler .

Här hittar du underhållning till nästa företagsevent, kick-off, middagsarrangemang.
Du får en av branschens mest välmeriterade, bokade och månsidiga artister.
Dina gäster får uppleva häpnadsväckande artisteri utfört av en begåvad multiartist.

Salsakurs? Överraska dina gäster med en enklare kurs i salsa med proffisionella danspedagoger.

Boka Sambashow Boka en danshow genom Viva Brasil! Samba, Afro, Salsa, Reggaeton, Capoeira och andra heta tropiska rytmer. Självklart kan vi hjälpa dig med fester, konferenser, mässor. karnevaler och mycket mer.